Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Llibre "Terrassa 2021"

21-04-2022

Com cada any un nou llibre.

El proper divendres dia 22 d’abril a les 18,30 de la tarda, a la seu de l'Arxiu Tobella presentem l’anuari Terrassa 2021

Com aquests útims anys, el llibre ha estat redactat per la Montse Saludes i d’ella són les fotografies que l’il·lustren.

La portada és una imatge del Quico Ortega a l’exposició que el Centre de Documentació i Museu Tèxtil ha realitzat al Museu amb motiu del 75è aniversari de la seva creació i ha estat prologat per la seva directora Sílvia Carbonell.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.