Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Presentació llibre TERRASSA 2013

23-01-2014

El divendres dia 31 de gener tindrà lloc la presentació del llibre TERRASSA 2013 a la sala d'actes de l'Arxiu.

Ens plau informar-vos que ja tenim enllestit el llibre TERRASSA 2013. Com ja fa 36 anys, inclou els esdeveniments més importants de l'any que acabem de deixar.

La redactora ha estat la periodista Mariona Tomàs, les fotos de la fotògrafa Montse Saludes i el pròleg és de Maria Rosa Cristany presidenta de Càritas Terrassa.

Per això ens complau convidar a tothom a la presentació del nou llibre que tindrà lloc el divendres, dia 31 de gener de 2014 a les 19:30 a la sala d'actes de l'Arxiu.

El Sr. Ignasi Planas De Martí, geògraf i Cap del Servei de Gestió Ambiental de l'Ajuntament de Terrassa, ens oferirà la ponència "L'Anella Verda i la pagesia a Terrassa". És per aquest motiu que tindrem oberta a la nostra sala d'Art, l'exposició que vàrem realitzar el passat octubre, "Les Masies de l'Anella Verda de Terrassa".

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.