Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Exposició "Les Masies de Terrassa"

18-10-2014

L’Arxiu Tobella obre la seva Sala d’Art per oferir una exposició sobre les masies i cases de pagès de Terrassa.

Divendres 17 d’octubre es va inaugurar una nova exposició a l’Arxiu Tobella.

Conjuntament amb la Fundació Sant Galderic, i en el marc de la festivitat de la pagesia catalana, s’ha organitzat una exposició fotogràfica de masies i cases de pagès de Terrassa.

Es recullen més de seixanta imatges antigues de masies i cases de pagès del terme actual de Terrassa, moltes d’elles ja desaparegudes .

Estem preparant, per a poder editar l'any vinent, un llibre sobre les masies de l'actual terme de Terrassa. Per a més informació adreceu-vos al correu electrònic arxiu@arxiutobella.cat

L’exposició romadrà oberta fins el 30 d'octubre de dimarts a dissabte des de les 6 de la tarda fins les 9 del vespre.

Acte d'inauguració.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.