Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat

17-12-2012

Fundació Arxiu Tobella i momentumEDITORS coeditaran l'anuari Terrassa 2012, 35è de la sèrie.


Aquest any momentumEDITORS s'incorpora com a coeditor de l'anuari per ajudar a mantenir el llegat d’aquesta crònica local, actualment l'edició número 35 de la sèrie, una de les més antigues de Catalunya.

Category: General
Posted by: Dissenyador

També s'ha organitzat un nou sistema de difusió i una nova modalitat de reserva anticipada pensada per a comerços, perruqueries, centres mèdics, sales d'espera... A més s'afegeix l'opció per les compres superiors a 25 unitats de personalitzar-les amb el logotip de l'entitat o empresa amb una sobrecoberta.

Properament estarà operativa una nova pàgina web amb presència a totes les xarxes socials i també la incorporació de l'arxiu a la Viquipèdia, per donar una major visibilitat a l'exterior i una millor comunicació a tots els terrassencs.

En Ramon Palau, President de la Fundació Arxiu Tobella, destaca: "els que facin la reserva anticipada ajudaran a mantenir l'edició i obtindràn un preu encara més ajustat en l'edició. La rebaixa respecte anys anteriors és la novetat més atrevida d'aquest any, amb l'objectiu de fer-la més assequible i apropar-la a tots els terrassencs."

Les novetats de la 35ena edició són:

  • Una rebaixa en el preu de compra amb un PVP de 20 euros.
  • Noves modalitats de reserva anticipada:
    • DIFUSOR: 5 unitats o més (preu especial 15 euros/u.) Sortirà al llistat de difusors publicat en l’anuari i en els mitjans de comunicació el 19 de gener de 2013.
    • SUBSCRIPTOR: menys de 5 unitats (preu especial 18 euros/u.)
  • Una campanya de captació d'institucions i entitats.
  • Una nova plana web, incorporant-hi xarxes socials i pàgina a Viquipèdia.

Es poden fer reserves anticipades abans del 30 de desembre al correu electrònic anuari@arxiutobella.cat o bé al telèfon 93 788 11 62 (de dimarts a divendres, de 15 a 19 h).

En Serafí Gàzquez, director de momentumEDITORS, indica que: "Terrassa és una ciutat amb moltes entitats culturals que durant l'any fan possible una ciutat plena de vida i activitats, i és amb elles que podrem seguir mantenint les publicacions que ens permeten copsar molt bé la trajectòria de Terrassa, una ciutat emprenedora, lluitadora i compromesa."

Us informem que, seguint la tradició, el darrer divendres de gener, dia 25 a les 19.30 h., la Fundació Arxiu Tobella amb l'editorial terrassenca momentumEDITORS, presentaran el nou anuari Terrassa 2012 (35è de la sèrie), el llibre que recull la vida de la societat a la ciutat al llarg de tot l’any.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.