Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat

23-12-2013

La Sussietat de l'Embut dóna el seu fons a l'Arxiu Tobella


L'entitat Sussietat de l'Embut va fer donació divendres passat del seu fons referent al Carnestoltes.

Category: General
Posted by: Dissenyador

Com és sabut, fa uns mesos l'entitat Sussietat de l’Embut va anunciar la seva dissolució i, el passat divendres dia 20 de desembre a les 18.30 hores, va fer donació del seu fons a l'Arxiu Tobella.

El Sr. Antoni Puntí, president de l'entitat Sussietat de l'Embut, i el Sr. Ramon Palau, president de l'Arxiu Tobella, van signar la donació a la Seu de l’Arxiu.

Aquest fons consta de fotografies, memòries, videos, cartells originals, programes i documentació diversa relativa al Carnestoltes de Terrassa.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.