Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat

21-03-2016

Presentació llibre TERRASSA 2015


El divendres, dia 18 de març a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d'actes de l’Arxiu, va tenir lloc la presentació del llibre.

Category: General
Posted by: Dissenyador

La portada d'enguany refelecteix el perllongament de la línia dels FGC, el Metro de Terrassa.

Aquesta ha estat la infraestructura més important que s'ha fet a la ciutat de Terrassa en els darrers anys, que iniciada el 2003, es va inaugurar el 28 de juliol de 2015.

Enric Ticó i Buxadós, president dels FGC, ha escrit el pròleg del present anuari.

L'autor de la redacció del llibre ha estat el fotoperiodista Ricard Domènech i Olivares. En Pep Vallory i Catà s'ha encarregat de l'elaboració dels índexs. La coordinació ha anat a càrrec de Montse Saludes i Closa que, a més, és autora de la majoria de les fotos i de la portada.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.