Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat

03-06-2016

IDENTITAT ESCULPIDA


Exposició fotogràfica de Mar Hernández Plana del 2 al 16 de juny. El dia 2 es va realitzar una conferència Immunoteràpia i càncer a càrrec del Dr. Lluís Cirera, Cap del Servei d'Oncologia de l'Hospital Universitari de Terrassa.

Category: General
Posted by: Dissenyador

Aquesta exposició és un projecte que neix de la necessitat d'expressió artística sorgida d'un procés personal de malaltia. Mar Fernández Plana, escultora de professió i vocació, veu com de cop i volta és esculpida tal i com ella sempre ha fet amb les seves obres. IDENTITAT ESCULPIDA és un recull d'imatges que tracten simbòlicament aquest procés.

Exposició i conferència, organitzada conjuntament amb Oncolliga i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, l’Obra Social “La Caixa” i Serafí industria gràfica publicitaria.


Autora: Montse Jorba.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.