Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


El paisatge industrial de Terrassa (pròrroga)

04-06-2024

A causa de l'èxit d'assistència i la gran acollida per part del públic, l'exposició gràfica "El paisatge industrial de Terrassa" a l'Arxiu Tobella es prorroga més enllà de la data prevista inicialment.

L'exposició d'enguany de la Fira Modernista, titulada “El paisatge industrial de Terrassa”, ofereix una visió del pas de la vila rural a la ciutat de les fàbriques i el fum, representant el període de finals del segle XIX i les primeres dècades del segle XX. A través de fotografies, plànols i il·lustracions, els visitants poden rememorar i conèixer la fesomia de la ciutat durant aquesta època de transformació.

Us convidem a tots a visitar l'exposició i a descobrir el ric patrimoni industrial de Terrassa que ha marcat profundament la història i identitat de la nostra ciutat.

Dates: fins el divendres 7 de juny de 2024
Sala d’exposicions de l’Arxiu Tobella
Horaris: de dimarts a dissabte de 18:30 a 20:30 h


A. Fabert

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.