Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Exposició “Encara m’agrada el Rock”

04-04-2024

L’Arxiu Tobella inaugura dissabte dia 6 d’abril a les 19h l’exposició “Encara m’agrada el Rock” del fotògraf Ricard Domènech

Consta de més de 40 imatges de grups de rock terrassencs entre el 1982 i 1990 que va captar seguint la moguda per diversos locals de la ciutat.

Aprofitant que ara fa un any va tenir lloc “Moguda rock a Terrassa 80’s”, l’autor presenta un audiovisual amb una cinquantena d’imatges dels concerts que es van celebrar el 29 d’abril de 2023 a la plaça Vella.

L'exposició romandrà oberta fins el 27 d'abril de dimarts a dissabte de 18:30 a 20:30 hores.


L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.