Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Exposició Fira Modernista

04-05-2023

El divendres dia 5 de maig a les 18h, l’Arxiu Tobella inaugura l’exposició de fotografia amb motiu de la XXª edició de la Fira Modernista.>/p>

En aquesta mostra s’hi mostren imatges del joc i la joguina dels infants de principis del segle XX fins el 1950.

Retrats de nens i nenes amb la seva joguina preferida, o els de famílies burgeses ben posades per a l’ocasió, en els que les joguines marquen l’estatus social, jocs al carrer i també la fira o el circ com a entreteniment.

Un conjunt de fotografies, la majoria inèdites, que es podran veure entre el 5 i el 19 de maig a la sala d’exposicions.

Els horaris durant la Fira Modernista seran d’ 11 a 13h i de 18 a 20:30h

Del dia 9 al 19 de 18:30 a 20:30h

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.