Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Cessió de Terrassa Ciutat Pubilla

29-11-2011

La cessió comprèn documentació, fotografies i material divers dels actes i activitats amb motiu de la celebració del títol de "Terrassa ciutat pubilla".

Els presidents de les Entitats Sardanistes Amunt i Crits i ASERT, Nuri Escudé i Jacob Jordà respectivament, van fer entrega a la nostra Fundació de la documentació, fotografies i material divers dels actes i activitats realitzades durant els anys 1998 i 1999 amb motiu de la celebració del títol de TERRASSA CIUTAT PUBILLA.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.