Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Exposició Masies de l’Anella Verda de Terrassa

16-10-2013
El proper divendres, dia 18 d’octubre, a les 19 hores, a la Sala d’Art de l’Arxiu Tobella, tindrà lloc la inauguració de l’exposició: Masies de l’Anella Verda de Terrassa.

Exposició de fotografia antiga del fons de l’Arxiu Tobella de les Masies de l'Anella Verda de Terrassa, sota l’organització del mateix Arxiu i la Fundació Sant Galderic.

Consta d’una vintena de fotografíes des de finals del segle XIX , totes inèdites, i d’altres dels anys 30 als 70 del segle XX.

S’acompanya cada imatge d’una fitxa-resum de la ubicació, accés i característiques més importants.

      DATES: Del 18 al 31 d’octubre

      HORARIS: de 19 a 21h (dimarts a dissabtes)

      LLOC: Sala d’Art Arxiu Tobella

    INAUGURACIÓ: divendres 18 a les 19 hores.


Can Amat de la Muntanya (Procedència: Alfons Ballber)

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.