Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


El Sindicat Agrícola o Celler Cooperatiu de Terrassa

12-10-2016

Dins els actes organitzats per la Fundació Privada Terrassenca Sant Galderic el divendres dia 14 d’octubre s’inaugura l’ Exposició fotogràfica a l’Arxiu Tobella sobre El Sindicat Agrícola o Celler Cooperatiu de Terrassa, organitzada conjuntament amb la Fundació Arxiu Tobella.

Aquesta exposició mostra la tasca que portava a terme l’Antic Sindicat Agrícola o Celler Cooperatiu. La progressiva reducció de les activitats agrícoles de Terrassa durant l’últim terç del segle XX va conduir a la inactivitat de la Cooperativa Agrícola. Afortunadament, va ser possible salvar l’entitat mitjançant la seva transformació en Serveis Terrassencs de Sant Isidre que ha mantingut, des de l’any 1995, una important tasca solidària en col·laboració amb diferents entitats benèfiques de la nostra ciutat.

L’exposició romandrà oberta del 14 al 29 d’0ctubre de dimarts a divendres de 19 a 21 hores i els dissabtes de 18 a 21 hores.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.