Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Gràcies per fer possible l'Anuari Terrassa 2012

20-01-2013
Donem les gràcies a totes les entitats i persones que han difós aquest llibre i que un any més ens ajuden a mantenir l'edició.

Des de la Fundació Arxiu Tobella volem mostrar el nostre agraïment a totes les entitats i persones que han fet possible la Col·lecció Anual Terrassa 2012 coeditat per la Fundació Arxiu Tobella i momentumEditors.

L'autor de l'anuari d'aquest any és en Quico Simó. La portada vol reflectir el conjunt de reivindicacions socials i de tot tipus al llarg de l'any. La Montse Saludes és l'autora de la fotografia.

Gràcies per ajudar a fer possible l'Anuari Terrassa 2012

Veure en pdf (794Kb)

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.