Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Tendes, parades i botigues: El comerç al Modernisme

30-04-2014

En el marc de la Fira Modernista, l’Arxiu inaugura el 7 de maig una exposició fotogràfica sobre el comerç al Modernisme.

L’Arxiu Tobella exposa la visió gràfica del comerç i els serveis a la nostra ciutat a principis de segle XX. Aquelles nostàlgiques tendes i botigues que van perdurar fins a finals del segle i que algunes, en època modernista, es van transformar en comerços especialitzats. I com no, les parades i barraques de la Plaça Vella, que en traslladar-se al Mercat, fa que els terrassencs n’hi diem anar a la “Plaça”.

Inauguració: dia 7 de maig de 2014 a les 19:30 hores.

Horari els dies de Fira: Matí de 11 a 13 hores i tardes de 18 a 21 hores.

Horari del 12 al 23 de maig: Tardes de 19 a 21 hores. Els dilluns tancat.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.