Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Exposició “Carnestoltes a Terrassa 1985-2013”

23-02-2014

La Sala d’Art de l’Arxiu Tobella obre les portes a una exposició sobre el Carnestoltes a Terrassa.

Ahir dissabte es van obrir les portes de l’exposició fotogràfica de Rafel Aróztegui “El Carnestoltes a Terrassa 1985-2013”, complementada amb alguns cartells, programes i documents de Carnestoltes.

La inauguració oficial serà a les set de la tarda del proper dia 27, Dijous Gras, que marca l’inici del Carnestoltes.

Comptarà amb la presència de l’autor, que ha estat fotògraf i protagonista del Carnestoltes aquests darrers anys.

Volem amb aquesta mostra agrair i donar testimoni de les donacions que han estat ingressades a l’Arxiu Tobella entre juny i desembre de l’any passat, del propi Rafel Aróztegui i de la Sussietat de l’Embut.


Estarà oberta de les 18h fins a les 21h de dimarts a dissabtes, del 22 de febrer al 6 de març.


En Rafel Aróztegui va ser Rei del Carnestoltes l'any 2002.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.