Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Masies de Terrassa. Fotografia antiga i actual

14-10-2015

Exposició fotogràfica integrada per més de 200 imatges de les masies agrupades en 40 plafons de gran format, on es mostra fotografia antiga del fons de l’Arxiu Tobella, alguna inèdita, i fotografies actuals de la fotògrafa Montse Saludes realitzades aquests darrers dos anys.

En el marc de la festivitat del patró de la pagesia catalana Sant Galderic, l’Arxiu Tobella conjuntament amb la Fundació Terrassenca de Sant Galderic inaugurem el proper divendres, dia 16 d’octubre, la quarta exposició fotogràfica sobre les masies de Terrassa, comissariada per la fotògrafa Montse Saludes, que romandrà oberta fins el proper dia 31 d’octubre.

Aquesta mostra, per la seva singularitat i vàlua ha merescut el suport de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Terrassa i l’Obra Social “La Caixa”

Inauguració: dia 16 d’octubre de 2015 a les 19 hores

Dates de l’exposició: del 16 al 31 d’octubre de 2015

Horaris: de dimarts a dissabtes de 18 a 21 hores

Per a escoles i grups hi ha la possibilitat de visites concertades també fora d’aquestes dates i horaris; per més informació truqueu a l'Arxiu.

Can Cot (autor: Miquel Astals)

Can Casanoves (autora: Montse Saludes)

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.