Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Donació Antoni Comellas Garcia

15-09-2016

El naturalista i fotògraf Antoni Comellas i García fa donació a l’Arxiu Tobella de 2.531 diapositives, 107 fotografies i 8 rodets de 35mm de la seva autoria, de natura i paisatge urbà de Terrassa i entorn.

La signatura de donació tindrà lloc a la Sala d’Art de l’Arxiu Tobella el proper dilluns, 19 de setembre, a les 17 hores.

p>Breu Currículum

Antoni Comellas i Garcia: Naturalista i fotògraf

Soci de la Secció de Ciències Naturals del Centre Excursionista de Terrassa des del 1984.

Soci del Grup Ornitològic de Terrassa des del 1984 fins el 1995.

Els anys 90 creà l’Arxiu Fotogràfic Catalunya i Naturphoto, mitjançant els quals va treballar per editorials, revistes i diaris.

Des de 1978 fins a 1983 col·laborà amb SIPMA (Servei d’Informació per a la Protecció del Medi Ambient).

L’any 2011 publica el llibre "Jacint Elias i Escayol, un geòleg del Vallès". També ha publicat diversos treballs de flora i fauna, i d’altres d’històrics.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.