Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


...des de la finestra de casa

09-11-2017

A la sala d'Art, l'Arxiu inaugura una exposició fotogràfica d'en Josep Maria Escoda.

Josep Maria Escoda i Molina, nascut a Barcelona el 1939, es va aficionar a la fotografia amb el grup fotogràfic El Gra, de Rubí i del qual en va ser president.

Ha realitzat exposicions fotogràfiques i de col·leccions personals a Terrassa i Matadepera.

Col·laborador de l’Arxiu Tobella, va realitzar la coberta del llibre Terrassa 1964-1977. Pel centenari del Centre Excursionista de Terrassa, on està molt lligat i ha format part de la junta directiva, projecta i construeix una nova taula d’orientació per al cim del Montcau, amb acer inoxidable i bronze.

L’autor ens presenta la muntanya de Sant Llorenç com a protagonista, enquadrat en la finestra de casa seva i a diferents hores del dia i èpoques de l’any. La mostra consta de més de 25 imatges en color de 30 x 40cm

L'exposició romandrà oberta del 15 al 30 de setembre, de dimarts a dissabte de 19 a 21 hores.

La Fundació Arxiu Tobella inaugura la remodelació de la seva sala d’exposicions amb una mostra del fotògraf Jordi Aparicio.

Crònica gràfica de Terrassa és un testimoni fotogràfic de la ciutat a la dècada dels seixanta, de gran riquesa documental.

Donació feta per Pere, Margarita, Rafael i Jordi Font Salvador, fills d'en Jeroni i Maria Carme, Pepa, Maria Rosa i Joan Font Lloveras, fills d'en Joan.

Presentació del TERRASSA 2017, a la sala d’actes de l’Arxiu.

S'acompanya aquesta presentació amb l’exposició d’una selecció de 12 fotografies, una per cada mes de l’any. La majoria de la fotògrafa Montse Saludes que intenten representar el bategar de la ciutat.

A la sala d'Art, l'Arxiu inaugura una exposició fotogràfica d'en Josep Maria Escoda.