Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


...des de la finestra de casa

09-11-2017

A la sala d'Art, l'Arxiu inaugura una exposició fotogràfica d'en Josep Maria Escoda.

Josep Maria Escoda i Molina, nascut a Barcelona el 1939, es va aficionar a la fotografia amb el grup fotogràfic El Gra, de Rubí i del qual en va ser president.

Ha realitzat exposicions fotogràfiques i de col·leccions personals a Terrassa i Matadepera.

Col·laborador de l’Arxiu Tobella, va realitzar la coberta del llibre Terrassa 1964-1977. Pel centenari del Centre Excursionista de Terrassa, on està molt lligat i ha format part de la junta directiva, projecta i construeix una nova taula d’orientació per al cim del Montcau, amb acer inoxidable i bronze.

L’autor ens presenta la muntanya de Sant Llorenç com a protagonista, enquadrat en la finestra de casa seva i a diferents hores del dia i èpoques de l’any. La mostra consta de més de 25 imatges en color de 30 x 40cm

L'exposició romandrà oberta del 15 al 30 de setembre, de dimarts a dissabte de 19 a 21 hores.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.