Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


El Llibre de l'Any. TERRASSA 2011

31-01-2012

Nou anuari Terrassa 2011 escrit per Quico Simó i Herrero i amb fotografies de Montse Saludes.

La Fundació Arxiu Tobella-Terrassa posa al seu abast el nou anuari (34è de la sèrie) Terrassa 2011, editat íntegrament en color, que podeu adquirir a les llibreries de Terrassa o al mateix Arxiu al preu de 24 euros. El seu autor és el periodista Quico Simó i Herrero i amb fotografies de Montse Saludes.

El llibre recull les notícies més importants que han ocorregut a Terrassa al llarg de l'any 2011, des d'esdeveniments culturals, socials, polítics i esportius fins a successos i curiositats. Com en les edicions anteriors, compten amb la inestimable col·laboració dels difusors.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.