Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Exposició Fira Modernista Terrassa

11-05-2012

Exposició inclosa en els actes de la Fira Modernista de Terrassa 2012.

El divendres, dia 11 de maig, a les 7 de la tarda, va tenir lloc la inauguració a la Sala d'Art de l'Arxiu Tobella de l'Exposició d'edificis modernistes i dibuixos de la Pilarín Bayés per part del molt il·lustre acalde de Terrassa Sr. Pere Navarro, amb la presència de la tinent alcalde de l'Àrea de Promoció Econòmica i Innovació Sra. Carme Labòria i del regidor de Turisme Sr. Juan Antonio Gallardo. Aquest va ser l'acte inaugural oficial de la Fira Modernista de Terrassa.

L'exposició romandrà oberta fins el 18 de maig.

Horaris:
del 15 al 18 de maig de 15h. a 19h. Dilluns tancat.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.