Un patrimoni documental de Terrassa
al servei de la ciutat


Presentació del Llibre de l'Any. TERRASSA 2011

28-01-2012

En presència de l'Alcalde de la ciutat, Sr. Pere Navarro, va tenir lloc el passat divendres, 27 de gener, la presentació de l'Anuari TERRASSA 2011.

L'acte s'inicià amb una exposició d'imatges de l'arxiu sota el títol Imatges de la Guerra Civil: noves consideracions comentades per Dr. Sr. Josep Puy del Grup del projecte de recerca "Viure en temps de guerra en la zona lleial a la República, 1936-1939", vinculat al Departament d'Història contemporània de la UAB.

La Fundació Arxiu Tobella-Terrassa va presentà el nou anuari (34è de la sèrie) Terrassa 2011, editat íntegrament en color. El seu autor és el periodista Quico Simó i Herrero i amb fotografies de Montse Saludes.

El llibre recull les notícies més importants que han ocorregut a Terrassa al llarg de l'any 2011, des d'esdeveniments culturals, socials, polítics i esportius fins a successos i curiositats. Com en les edicions anteriors, compten amb la inestimable col·laboració dels difusors.

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l’any 1978. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura, entre els seus objectius destaquen la de constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.

La nostra entitat és oberta al públic de dimarts a divendres de 15,00 a 19,00 hores. Tothom que estigui interessat en la història de la ciutat pot tenir accés als nostres fons documentals i gràfics.